06 – 23 41 13 78 info@verkeersschoolsjors.nl

Praktijk rijbewijs

Verkeersschool Sjors

Je praktijkexamen halen

Om praktijkexamen voor de personenauto (categorie B) te mogen doen moet je eerst het theorie-examen personenauto hebben behaald. Voor deelname aan het praktijkexamen moet je minimaal zeventien jaar zijn.

Voor de rijlessen geldt vanaf 1 november een leeftijdgrens van 16.5 jaar. Voor meer informatie kun je terecht bij www.2todrive.nl of neem contact met ons op.

Eigen verklaring

Het CBR gaat na of je lichamelijke of geestelijke problemen hebt die van invloed kunnen zijn op je rijgedrag. Als er medisch geen belemmeringen zijn, verstrekt het CBR een eigen verklaring (gezondheidsverklaring). De eigen verklaring kun je alleen nog invullen op mijn.cbr.nl. Bij de inschrijving vul je de vragen in, zodat je al weet wat er gevraagd wordt.

Verklaring van rijvaardigheid

Als tijdens het examen blijkt dat je rijvaardigheid voldoende is om zelfstandig, veilig voor jezelf en anderen de weg op te kunnen, verstrekt het CBR een Verklaring van rijvaardigheid. Deze wordt dan digitaal doorgestuurd naar de gemeente waar jij bent ingeschreven. Samen met een geldig identiteitsbewijs en een pasfoto kun je tegen betaling je rijbewijs aanvragen en later afhalen.

Verkeersschool Sjors

Welkom op de website van Verkeersschool Sjors, een autorijschool gevestigd in Beegden. Op deze website zullen we je informatie geven over onze rijschool en onze rijopleidingen.

Direct inschrijven

Wil je meteen inschrijven? Dat kan door ons online inschrijfformulier te gebruiken. Vul het formulier in en wij zullen spoedig contact met je opnemen om de details te bespreken.

w

Contact opnemen

Verkeersschool Sjors
Heerstraat noord 29
Telefoon 06 – 23 41 13 78
info@verkeersschoolsjors.nl