06 – 23 41 13 78 info@verkeersschoolsjors.nl

Rijexamen

Verkeersschool Sjors

Je rijexamen

Het rijexamen staat algemeen bekend als een zenuwslopende gebeurtenis. Maar een goede voorbereiding kan hierbij prima helpen.

Als je goed voorbereid het examen tegenmoet treedt zal de spanning een stuk minder zijn. Neem voldoende lessen, doe examentrainingen en een tussentijdse toets (TTT).

Om examen te mogen doen moet je in het bezit zijn van de geldige theorie categorie B, een examen oproepkaart, een eigen verklaring (EV) én een geldig Europees legitimatiebewijs.

Machtig ons met DigiD

Voordat wij als rijschool het praktijkexamen voor je kunnen aanvragen moet je ons daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je door een machtiging af te geven. Het grote voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als wij een toets of praktijkexamen voor je hebben gereserveerd of als deze is verschoven. Daarnaast zijn je adresgegevens automatisch voor ons beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR.

Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je persoonlijke DigiD. DigiD is je persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Geef deze nooit aan een ander. In de flyer van het CBR staat precies wat je moet doen om ons te machtigen. De machtiging blijft geldig tot je bent geslaagd voor je rijexamen.

Wij verzorgen de aanvraag van het praktijkexamen en zullen in overleg, datum en tijdstip van het praktijkexamen bepalen. Ook zullen wij in overleg het tijdstip van het praktijkexamen bepalen.

Verkeersschool Sjors

Welkom op de website van Verkeersschool Sjors, een autorijschool gevestigd in Beegden. Op deze website zullen we je informatie geven over onze rijschool en onze rijopleidingen.

Direct inschrijven

Wil je meteen inschrijven? Dat kan door ons online inschrijfformulier te gebruiken. Vul het formulier in en wij zullen spoedig contact met je opnemen om de details te bespreken.

w

Contact opnemen

Verkeersschool Sjors
Heerstraat noord 29
Telefoon 06 – 23 41 13 78
info@verkeersschoolsjors.nl