06 – 23 41 13 78 info@verkeersschoolsjors.nl

Theorie-examen

Verkeersschool Sjors

Je theorie-examen halen

Voordat je het praktijkexamen (categorie B) kunt doen, moet je eerst je theorie-examen halen. Het examen bestaat uit vragen over verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning

Vanaf 1 november 2011 zijn er wijzigingen betreffende de leeftijden. Voor deelname aan het theorie-examen moet je minimaal zestien jaar zijn. Je mag vanaf 16,5 jaar gaan starten met de praktijklessen.

Enkele maanden voordat je zestien jaar wordt, kun je wel een examendatum reserveren. Als je voor het theorie-examen slaagt ontvang je na afloop een uitslagformulier, dit is 1,5 jaar geldig. Het resultaat van het examen wordt elektronisch vastgelegd.

Verkeersschool Sjors geeft géén theorielessen. Je kunt dit op eigen initiatief doen. Wij kunnen zorgen voor de materialen die je kunnen helpen bij de voorbereiding op het theorie-examen. Informeer naar de mogelijkheden. Wanneer je bij ons begint met rijkessen adviseren wij zo snel mogelijk de theorie te halen, want zonder geldige theorie kun je niet op praktijkexamen.

Verkeersschool Sjors

Welkom op de website van Verkeersschool Sjors, een autorijschool gevestigd in Beegden. Op deze website zullen we je informatie geven over onze rijschool en onze rijopleidingen.

Direct inschrijven

Wil je meteen inschrijven? Dat kan door ons online inschrijfformulier te gebruiken. Vul het formulier in en wij zullen spoedig contact met je opnemen om de details te bespreken.

w

Contact opnemen

Verkeersschool Sjors
Heerstraat noord 29
Telefoon 06 – 23 41 13 78
info@verkeersschoolsjors.nl