06 – 23 41 13 78 info@verkeersschoolsjors.nl

Verkeersschool Sjors

Autorijschool Beegden

Verkeersschool Sjors

Mijn naam is Sjors Claessen en sinds 2003 heb ik gewerkt als rijinstructeur bij diverse rijscholen. Mijn slagingspercentage is gemiddeld 75%. Sinds 2011 ben ik gestart met mijn eigen verkeersschool.

Na 6 jaar alleen gewerkt te hebben ben ik in 2017 met mijn zus Vera Claessen gaan samenwerken. We rijden met 2 auto’s en hebben hierdoor meer mogelijkheden om lessen in te plannen. Door de kleinschalige opzet van Verkeersschool Sjors, waarbij het persoonlijke contact hoog in het vaandel staat, voelen de cursisten zich direct op hun gemak.

Iedereen die zijn rijbewijs B wil behalen en woonachtig is in de Gemeente Maasgouw (Beegden, Heel/Panheel, Linne, Maasbracht/Brachterbeek, Ohé en Laak, Stevensweert, Thorn en Wessem) maar ook de Gemeente Leudal is bij Verkeersschool Sjors aan het juiste adres. Wij bereiden cursisten goed voor op hun rijexamen, zodat ze slagen en daarna veilig en zelfstandig de weg op kunnen.

Ben je op zoek naar een rijschool met een ‘personal touch’ waarbij prijs en kwaliteit in de juiste verhouding staan. Schrijf je dan nu direct in. Druk op de button: Direct inschrijven, stuur een e-mail of bel 06 – 23 41 13 78.

Verkeersschool Sjors

Welkom op de website van Verkeersschool Sjors, een autorijschool gevestigd in Beegden. Op deze website zullen we je informatie geven over onze rijschool en onze rijopleidingen.

Direct inschrijven

Wil je meteen inschrijven? Dat kan door ons online inschrijfformulier te gebruiken. Vul het formulier in en wij zullen spoedig contact met je opnemen om de details te bespreken.

w

Contact opnemen

Verkeersschool Sjors
Heerstraat noord 29
Telefoon 06 – 23 41 13 78
info@verkeersschoolsjors.nl